طرز تهیه سالاد اسفناج و سیب زمینی با سس سیر

طرز تهیه سالاد اسفناج و سیب زمینی با سس سیر

آشپزی , غذا پختن

سالاد اسفناج و سیب زمینی
سالاد اسفناج و سیب زمینی
سس سیر این سالاد سالم به آن طعم بی نظیری می دهد. فقط ۷۵ واحد کالری دارد و این سالاد سرشار از اسیدفولیک است.
Nutrition Information:
  • 75 calories
Ingredients:
  • اسفناج خرد شده ۱ فنجان
  • سیب زمینی پخته خرد شده (در صورت دلخواه با پوست) ۲ فنجان
  • نمک به مقدار لازم
  • مواد لازم سس سیر:
  • سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
  • کشک کم چرب ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر شیر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر خردل نصف قاشق چایخوری
Instructions:
همه مواد تشکیل دهنده سس را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و تا زمانی که صاف و یکدست شود هم بزنید. بعد آن را بگذارید داخل یخچال تا خنک شود. برای نیم ساعت اسفناج را در یک ظرف پر از آب سرد قرار بدهید. بعد از این زمان آبکشی کرده و داخل یک پارچه در یخچال بگذارید تا زمانی که بخواهید آن را سرو کنید. سیب زمینی ها را هم داخل یخچال بگذارید. برای سرو سالاد، اسفناج و سیب زمینی را ترکیب کرده و کمی نمک روی آن بپاشید، سس را روی آن ریخته و خوب هم بزنید. و فورا سرو کنید.


منبع : novinzi.com

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *