آموزش کامل طرز تهیه املت لقمه ای مخصوص

 

آموزش کامل طرز تهیه املت لقمه ای مخصوص

طرز تهیه املت بروکلی آمریکایی , املت بروکلی

املت لقمه ای
املت لقمه ای
Ingredients:
  • ژامبون گوشت ۹۰% یا گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱۰ عدد
  • کنسرو لوبیا ۱ قوطی
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن ۱ قاشق
  • پنیر چدار ۳۰۰ گرم
  • نان پیتا یا تافتون ۱۰ عدد
Instructions:
در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید. سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند. لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید. نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید. حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید. در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید. سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.

منبع  : نمکستان

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Menu