آموزش غذای هندی چاشنی ماست ترشی مرغ

آموزش غذای هندی چاشنی ماست ترشی مرغ

در این پست از سایت تفریحی میومیو به طرز درست کردن غذای هندی چاشنی ماست و ترشی مرغ می پردازیم:

این مخلوط  چاشنی دارای طعم سنتی تند مرغ که  بسیار خوش طعم می باشد .

آموزش غذای هندی چاشنی ماست ترشی مرغ

چاشنی ماست و ترشی مرغ
چاشنی ماست و ترشی مرغ
اطلاعات تغذیه ای: در هر وعده: ۲۴۰ کالری (۴۵ از چربی)، چربی کل ۵G، ۱٫۵G چربی های اشباع شده، کلسترول ۱۰۰mg در ۴۱۰mg سدیم، کربوهیدرات ۸G، (۱ گرم فیبر در رژیم غذایی، شکر ۴G)، پروتئین ۳۸G.
Nutrition Information:
  • 240 calories
  • 1 grams of fat
  • 4 grams of sugar
  • 410 milligrams of sodium
Ingredients:
  • 1 فنجان ماست ساده کم چرب
  • 1/2 پیاز رنده شده، (در حدود ۱/۲ فنجان)
  • 2 قاشق غذا خوری آب لیمو
  • 3 حبه سیر، رنده شده
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
  • فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوری
  • زیره ۱ قاشق چای خوری
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
  • 700 گرم بدون استخوان، سینه بدون پوست مرغ یا ران
Instructions:
ماست، پیاز، آب لیمو، سیر، زنجبیل، فلفل قرمز، زیره، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. اضافه کردن مرغ با اب نمک که سرکه و ادویه بان زده و گوشت را دران بخوابانید. درآن را بپوشانید و یک شب در یخچال، یا حداقل ۸ تا ۱۰ ساعت قرار دهید. سپس پخت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که مرغ از طریق فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت پخته شود.

!!!توجه داشته باشید که چون آموزش های آشپزی این سایت برگرفته از سایت های انگلیسی می باشد دستورالعملها به درستی ترجمه نشده است !!!

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *