آموزش طرز تهیه شامی مرغ کنجدی مخصوص

آموزش طرز تهیه شامی مرغ کنجدی مخصوص

 

شامی مرغ کنجدی مخصوص
شامی مرغ کنجدی مخصوص
مواد لازم برای تهیه شامی مرغ کنجدی برای ۴ نفر به شرح زیر می باشد
Ingredients:
  • سینه مرغ ۱ عدد متوسط
  • سیب زمینی ۴ عدد متوسط
  • پیاز ۱ عدد درشت
  • خامه یا شیر خشک ۱ قاشق
  • جعفری خرد شده نصف لیوان
  • کنجد ۴ قاشق
  • آرد سوخاری نصف لیوان
  • نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر سیر و پودر پاپریکا به مقدار لازم
Instructions:
سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذا ساز ریخته تا کامل نرم شود. در این شامی از مرغ چرخ کرده خام استفاده می شود. پیاز را رنده کرده و به گوشت مرغ اضافه می کنیم. لازم نیست آب پیاز گرفته شود. سیب زمینی های آبپز را رنده کنید و به مرغ ها اضافه کنید .سیب زمینی ها را آبپز کرده و پس از سرد شدن رنده می کنیم. سیب زمینی رنده شده را اضافه می کنیم. سیب زمینی و گوشت مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. می توان برای هر دو از یک لیوان استفاده کرد. جعفری تازه را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن جعفری و ادویه ها خامه یا شیر را اضافه کنید . نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا یکدست شود. این شامی نیازی به تخم مرغ ندارد. ولی برای انسجام و تردتر شدن شامی از خامه یا شیر خشک استفاده می کنیم. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود .از مواد خمیری به اندازه یک گردو برداشته و گرد می کنیم . آن را در آرد سوخاری و کنجد می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم. از مواد به اندازه یک کتلت برداشته و آن را در آرد سوخاری و کنجد بزنید و سرخ کنید.برای طعم دار کردن آرد سوخاری یک قاشق زردچوبه و یک قاشق پودر سیر به آن اضافه می کنیم. استفاده از کنجد و فرآورده های آن را برای رشد کودکان پیشنهاد می کنیم به همین دلیل دستور تهیه شامی مرغ کنجدی را پیشنهاد می کنیم .

شامی مرغسالاد اسفناج و سیب زمینی

آشپزیطرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

 

منبع مطلب : نمکستان

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *