آموزش طرز تهیه بال مرغ با سس

آموزش طرز تهیه بال مرغ با سس

آموزش طرز تهیه بال مرغ با سس

بال مرغ با سس
بال مرغ با سس
Ingredients:
  • 700 گرم بال مرغ (حدود ۱۲ عدد)
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک
  • 1/3 فنجان رب گوجه
  • 2 قاشق غذا خوری سس ماهی
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری
  • 1/2 قاشق غذاخوری دانه کنجد
  • 4 پیاز سبز
Instructions:
فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. برش هر بال به ۳ قطعه در مفصل و دور نوک بال تقسیم کنید . کم کم بالها را نمک بزنید و در یک لایه در قفسه کباب کنید تا بال ترد و طلایی قهوه ای در مدت زمان حدود ۴۵ دقیقه شود. در همین حال، در یک کاسه بزرگ، با یک قاشق بزرگ رب گوجه ، سس ماهی، عسل، کنجد و پیاز سبز. را و بال ها اضافه کرده و آنها را به طور مستقیم در ورق پخت فویل پوشیده شده قرار می دهیم تا خوب به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه پخته شوند .

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *